Det kan jo ske for alle. At data er forsvundet fra din computer, fra din telefon, måske fra din tablet eller andet disk. Har du brug for det pågældende data, så skal du finde en løsning til at få foretaget datagendannelse. For der findes jo data, der bare ikke kan undværes.

Hvad er datagendannelse?

Filer, det kan være foto, tekstfiler eller lignede, er i princippet bare bits på en harddisk. Derfor kan filerne blive ødelagt eller beskadiget, og dermed ikke tilgås. Men så der et relevant at forsøge at gendanne filerne via en datagendannelse. Det findes der heldigvis virksomheder, der er eksperter til. For det er ikke noget, der er muligt at udføre for folk uden en speciel viden på området.

Et oplagt sted til datagendannelse

Et oplagt sted at søge hen for at få foretaget datagendannelse er hos Roskilde IT. Her har en række glade og tilfredse kunder fået løst deres udfordringer. De har store ekspertise på området, og kan blandt andet gendanne data fra harddiske, der er gået ned, fra harddiske med data fejl, fra harddiske, der er blevet reinstalleret. Men du kan hos Roskilde IT også få gendannet data på eksempelvis USB nøgler og Memory Cards.

Uforpligtende analyse

Inden gendannelsen af data indledes er det nødvendig at få analyseret din harddisk for at kunne fastlæggelse en pris for gendannelse. Denne analyse er gratis og uforpligtende hos Roskilde IT. Analysen giver svar på hvilke filer, der kan gendannelse og hvad prisen for dette vil være. Det er helt uforpligtende og altså gratis.

Tidshorisont

Nogle gange haster det med at gendannet det tabte data. Men det er ikke altid at det er muligt hurtigt at gøre dette. De fleste opgaver tager dog mindst tre til fire timer. Men der kan være skader, der kan tage meget længere tid at genoprette. Og der kan være skader, der sket ikke kan genoprettes. Hos Roskilde IT kan du i øvrigt let og hurtigt købe et ekstremt drev, hvor din data kan flyttes over på.

Gode anbefalinger

Når der skal findes nye samarbejdspartnere, er det meget normalt, at kigge efter anbefalinger online. Det kan du roligt gøre, hvis du overvejer at benytte Roskilde IT til din datagendannelse. “Min computer gik i sort, men å kom Roskilde IT og hjalp mig”, skriver Pouls Weidner online, og er en blandt mange, der har være glade for den behandling, de har modtaget hos Roskilde IT.